Марая Кери в специална празнична колаборация с Chopard

Кралицата на Коледа буквално ще обсипе последните дни от декември с диаманти.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 декември 2021

Повече от логично е през декември често да говорим за Марая Кери, но не и без тя да ни дава поводи да го правим.

След като по-рано този месец "All I Want for Christmas Is You" получи диамантен статус, което означава, че парчето е достигнало 10 милиона продажби на територията на Щатите, бе обявено от Billboard за най-великата празнична песен на всички времена, а стриймванията му в Spotify вече наброяват 1 милиард, Кери продължава напред.

Именно този успех отчасти е вдъхновил предстоящото специално сътрудничество на Марая с Chopard, за което към момента не знаем повече подробности.

Изпълнителката всъщност има дългогодишни взаимоотношения с луксозния швейцарски бранд. "Те винаги са били толкова щедри с мен, дори във времената, когато хората не реагираха с "О, Марая Кери". Очакваме специалните предложения да бъдат налични онлайн много скоро, а в първия поглед за Harper's Bazaar виждаме много блясък в зелено и червено.

Въпреки че е наясно, че любовта към празниците не е за всеки, Марая е изключително щастлива от стечението на обстоятелствата, защото "отне доста време на коледните песни, за да проникнат в културата".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАРАЯ КЕРИ Е КРАЛИЦАТА НА КОЛЕДА

"Обичам да пиша. Обичам да творя. Обичам да работя с музиканти", споделя още тя пред изданието. Писането и записването на коледни парчета пък намира за специално, защото е отклонение от рутината. "В същото време не искам коледната музика да ме накара да спра да чувствам или да отнеме поне малко от празничния дух."

Не знаем за вас, но ние продължаваме да слушаме "All I Want For Christmas Is You" и не смятаме да спираме.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA