Ще се изненадате от любимото приложение на Дженифър Лорънс

Въпреки че го използва доста често, няма да видите звездата от "Игрите на глада" да танцува в него.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 януари 2022

Въпреки че Дженифър Лорънс има официален Twitter акаунт, който използва сравнително рядко, тя неведнъж е признавала, че използва социалните мрежи.

Звездата в най-новия мащабен проект на Netflix "Don't Look Up" гостува във вечерното шоу на Стивън Колбърт, където за изненада на всички разкри, че най-използваното приложение на телефона ѝ вероятно е TikTok.

"Не, не правя видеа. Боже мой, можеш ли да си представиш, ако правех?", разказва Лорънс.

През годините тя не крие, че има акаунти в почти всички основни социални мрежи, но не с нейното име и снимки, защото не иска останалите да знаят, че е онлайн.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ, ДЖЕНИФЪР ЛОРЪНС НЯМА ДА КОМЕНТИРА БРЕМЕННОСТТА СИ

"Определено съм воайор - гледам, не говоря. Има твърде много омраза. Твърде много хора слушат, отдават внимание и имат мнение за абсолютно всичко. Наистина не искам това, освен ако не е абсолютно задължително. Не искам да се показвам без някаква причина. Освен ако не промотирам нещо или нещо наистина не ме е подзранило, по-скоро няма да ме чуете", разкрива Джен пред InStyle.

Кой знае, може в даден момент да видим как се радва на музиката на Джейсън Деруло или сваля пръсти, ако си спомня песни от 90-те. По-скоро не, но кой знае?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA