"Plastic Hearts" на Майли Сайръс продължава да чупи рекорди

… I've been California dreamin', plastic hearts are bleedin'.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 януари 2022

Ако поне веднъж сте слушали "Plastic Hearts" на Майли Сайръс и имате поне малко музикален вкус, заглавието не би трябвало да ви изненада.

Въпреки че излезе преди повече от година, седмият студиен албум на певицата продължава да чупи рекорди и вече е официално първият проект на жена артист, всеки сингъл от който е бил номер 1 в класациите на iTunes по света.

"Благодаря ви. Обичам моите смайлъри", сподели изпълнителката на "Midnight Sky" в официалния си Instagram акаунт.

Няколко месеца след излизането на албума в края на ноември 2020 г. Сайръс победи рекорда си за най-бързо достигане на 1 милиард стрийма и дебютира на второ място в класацията на албуми US Billboard 200. Първо място получи в класацията за топ рок албуми, а платинен или златен сертификат има в общо пет държави.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАЙЛИ САЙРЪС: "ТОВА БЕШЕ ЗА ЧОВЕК, КОЙТО ОБИЧАХ МНОГО"

57

"Много бих се радвала да обясня къде се намирам в живота си в момента, защото всичко може да се интерпретира по различен начин. В този проект има сюрреалистични елементи, има поп звучене, има хип-хоп, много рок. Опитвам се да остана вярна на себе си във всяко отношение. Креативният процес по създаването на този албум идва от чувства, провокирани в мен, а не от напрежението, което се създава в индустрията", разкрива самата тя при излизането на компилацията.

Справи се толкова отлично, че вече очакваме следващата тава с хитове с повече от нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA