Приянка Чопра и Ник Джонас са повече от щастливи

Звездата от "Куантико" махна Джонас от името си в Instagram и смята, че е редно да спрем прекаленото внимание към дребните детайли.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 януари 2022

Приянка Чопра знае отлично, че когато цялата ти екзистенция е ситуирана под светлината на прожекторите, и личният ти живот задължително е обект на нежелано публично внимание.

39-годишната актриса сподели пред Vanity Fair, че взаимоотношенията ѝ с Ник Джонас са повече от наред и промяната на никнейма ѝ в Instagram (към момента е само Приянка), няма нищо общо с това.

"Всъщност чувството е много уязвимо, защото ако публикувам снимка, хората ще zoom-нат всичко, което е зад мен на тази снимка и ще спекулират", разкрива тя пред изданието. "Това е рискът на професията. Заради социалните мрежи, заради разпространението, заради мястото им в живота ни, всичко изглежда много по-голямо, отколкото е. Мисля, че му отдаваме прекалено голямо внимание."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЪРВАТА СРЕЩА НА ПРИЯНКА ЧОПРА И НИК ДЖОНАС

57

Ник също се включва в разговора, казвайки, че двамата са наясно, че "публичният живот идва с това, което правим", но са се опитали да поставят граници за приятелите и семейството си.

В друго свое интервю миналата година звездата от "Куантико" споделя, че двамата с най-малкия брат Джонас прекарват доста време разделени, но категорично са се научили как да се справят с разстоянието. "Виждаме се на всеки три седмици. Където и да сме по света, летим един до друг поне веднъж месечно за няколко дни. Това беше правилото ни, когато се оженихме. Нашите екипи също трябваше да се оженят."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA