Лили Райнхарт говори открито за двойните стандарти в Холивуд

"Погледнах се в огледалото и стегнах кожата си, за да видя как трябва да изглеждам. Как се очаква да изглеждам", разкрива звездата от "Riverdale".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 януари 2022

Лили Райнхарт често е болезнено откровена със своите почитатели и по-рано днес избра да разкрие, че напоследък има "натрапчиви" мисли за теглото си и опустошителното въздействие на социалните мрежи върху нейното психично здраве.

"Боря се с натрапчиви мисли за тялото и теглото си през последните няколко месеца, доста тежко през последната седмица", казва звездата от "Riverdale", добавяйки, че иска да бъде "уязвима и да сподели" своя опит "с надеждата, че някой, който преживява същото, няма да се чувства толкова сам."

"Тук съм с вас. Предизвикателство е да гледаш на тялото си с любов, вместо с критика. Това е практика, която все още уча."

Лили обяснява, че славата категорично е оказала влияние върху собствените ѝ възприятия за света, но и за самата нея. "Не мислех, че пребивавайки в тази индустрия, толкова обсебена от тялото и теглото на жените, тя може да повлияе на моята позитивност, но е така. Иска ми се да не бях израснала във време, в което медиите се покланят само на един размер жени."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛИЛИ РАЙНХАРТ И НЕЙНОТО 60-СЕКУНДНО ПРАВИЛО ЗА КРАСИВА КОЖА

57

Разсъждавайки върху токсичните стандарти за красота на Холивуд, екранната Бети Купър споделя още. "Погледнах се в огледалото и стегнах кожата си, за да видя как трябва да изглеждам. Как се очаква да изглеждам... в индустрия, на която ѝ става неудобно, щом не си стандартния размер."

"Мъчително е да си мислим, че стотици милиони от нас са толкова загрижени за това как изглеждат телата ни. Говорим за невероятно разбита система", казва още тя, добавяйки, че знае, че не е сама, но това е "сърцераздирателната" реалност. "Продължете да говорите. Нормализирайте го. Съчувствайте на другите. Покажете състрадание и доброта."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БИЛИ АЙЛИШ: "ТЯЛОТО, С КОЕТО СЪМ СЕ РОДИЛА, НЕ Е ЛИ ТОВА, КОЕТО СТЕ ИСКАЛИ?"

Това не е първият път, в който Лили публично обсъжда несигурността си. Още през 2020 г. тя разкри, че се е почувствала "уплашена" от телата на колегите си в "Riverdale" и сцените, в които трябва да бъде по бельо, не са били от най-комфортните за заснемане.

"Чувствах се много несигурна заради очакванията, които хората имат за жените по телевизията и това как те трябва да изглеждат. Примирих с тялото си и фактът, че не съм от хората, които бихте могли да видите по време на Седмицата на модата. Не съм размер 0. И нямам идеалната форма на пясъчен часовник."

Ние смятаме, че всяко подобно включване заслужава силни, силни аплодисменти. Браво за реализма, Лили!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA