Синди Крауфорд: "Несигурността ми ме накара да седна на задната седалка"

Супермоделът не обича определенията и смята, че животът под светлината на прожекторите не може да бъде нормален.

Въпреки целия успех и слава, Синди Крауфорд не харесва термина "супермодел" и споделя, че винаги го е смятала за "нелеп". 

"Изведнъж се озовах на наградите "Оскар". Доста хора се преструват, докато в крайна сметка не успеят и мисля, че моята несигурност ме накара да седна малко на задната седалка, което ми се отрази добре", споделя самата тя в ново интервю за InStyle.

И докато повечето хора се опитват да се запознаят отблизо със синдрома на нормалността, тя се опитва да го внуши на Кая и Пресли. "Наистина се опитвам да го кажа на децата си, че всички се чувстват по същия начин."

Както можем да си представим, отглеждането на семейство под светлината на прожекторите може да бъде стресиращо и изискващо внимание. Точно заради това ѝ се е наложило да обяснява на децата си какво е славата и защо странни мъже се крият в храстите, за да ги снимат. 

И докато тя успява да предаде част от мъдростта на дъщеря си, Синди знае отлично, че нещата вече стоят по съвсем различен начин. "Мисля, че за младото поколение всичко се случва по голям, огромен начин. В някои отношения не успях да ръководя Кая. Когато ме помоли за снимка, казвам ѝ нека да опитаме това и онова."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA