Гай Ричи и Джейсън Стейтъм атакуват с шпионски екшън

Тази пролет екшън развлечението има ново секси име. Казва се Орсън Форчън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 януари 2022

Фотография: Форум Филм България

Този март емблематичният Гай Ричи и световната екшън звезда Джейсън Стейтъм отново обединяват сили, само че за най-шеметната си колаборация до момента – шпионската комедия "Операция Форчън: Троянски кон".

В центъра на историята е супер шпионинът Орсън Форчън (Джейсън Стейтъм), който трябва да попречи на богатия търговец на оръжия Грег Симъндс (Хю Грант) да се сдобие със смъртоносна нова технология, която може да промени световния ред.

57

Въпреки че работи с едни от най-добрите агенти в света (Обри Плаза, Кари Елуис, Бъгзи Малоун), това не е достатъчно, когато трябва да се справиш с изпечен престъпник от ранга на Симъндс. Подходът трябва да е нестандартен, но изпитан и за целта Форчън вербува свой "Троянски кон" в лицето на най-голямата звезда на Холивуд Дани Франческо (Джош Хартенет), който трябва да им помогне в тяхната, излизаща от всякакви рамки, суперсекретна мисия да спасят света.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "355", "МОРБИУС" И ВСИЧКИ ДРУГИ HOT ФИЛМИ НА 2022

57

Незабравимо кинопреживяване, изпълнено със забележителен екшън, колоритни герои, остър и хаплив диалог, редица нелепи ситуации, хумор и намигване към жанра, "Операция Форчън: Троянски кон" ще предложи на зрителите всичко това, но и много повече, така, както само неповторимият Гай Ричи умее.

Приключението започва, само в кината от 18 март.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA