Хейли Бийбър спира да говори за брака и желанието си за деца

Жената до Джъстин Бийбър е категорична, че тази година няма да имат наследници. Защо обаче това продължава да вълнува всички?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 февруари 2022

След всички слухове и коментари по темата, Хейли Бийбър разкрива, че двамата с Джъстин не бързат да имат деца.

25-годишният супермодел се появи на корицата на WSJ и в ексклузивното си интервю за изданието, споделя повече. "Мисля, че в идеалния случай през следващите няколко години бихме опитали. Но има причина да го наричат опит, нали? Не знаете колко време ще отнеме този процес. Определено няма да имаме деца тази година."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЙЛИ БИЙБЪР Е ОБМИСЛЯЛА ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ВРЪЗКАТА СИ С ДЖЪСТИН

Казвайки си заветното "да" през есента на 2018 г., още тогава Хейли и Джъстин бяха откровени за желанието си да създадат семейство, но към момента и двамата имат професионални намерения, които биха искали да случат, преди да се отдадат на родителския ангажимент.

"Има го това нещо, което се случва с жените, когато се омъжат. Всички предполагат, че първо идва любовта, след това бракът, а накрая е бебето. А всички онези неща, които искам да постигна в бизнеса си?"

Въпреки че през декември Бийбър коментира, че "буквално не знам нищо, но искам да съм майка един ден", сега тя споделя, че цялата перспектива е по-различна. "Мисля, че ми беше заложено в главата, че ще искам да имам деца веднага. Изведнъж навърших 25 и осъзнавам, че все още съм супер млада."

Всъщност от самото начало Хейли е изключително непотайна за взаимоотношенията си с музикалната звезда. "Винаги сме знаели, че искаме това в бъдещето ни. Говорили сме как ще бъдем младо семейство и ще градим живот. Още преди да разберем, че искаме да се случи един с друг."

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕКС, ПАСТА И ГРИЖА ЗА КОЖАТА С ХЕЙЛИ И ДЖЪСТИН БИЙБЪР

Неотдавна приятел на двойката заяви, че "Джъстин и Хейли се справят невероятно и се наслаждават на времето си заедно. В момента тя е супер съсредоточена върху кариерата си и не бърза да има деца. Разбира се, говорили са за бъдещето и искат да го изградят заедно, но и двамата са заети към момента."

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA