Доли Партън ще предлага безплатно обучение в Dollywood

Кънтри иконата прави всичко за служителите на тематичния парк, а това е все още началото.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 февруари 2022

Dollywood Parks & Resorts ще направи иначе скъпото образование напълно безплатно за своите служители.

Самата Доли Партън и екипът на разположения в Тенеси тематичен парк обявиха, че ще започнат да покриват 100 процента от обучението на колегите си, които следват висше образование. Предимството ще бъде възможно още в рамките на първия им работен ден, а стипендията включва всякакви такси и разходи за учебници.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОЛИ ПАРТЪН - ЗВЕЗДА, ИКОНА И ЖИВА ЛЕГЕНДА

57

"Един от ключовите принципи на фондация "Доливуд" е "да научим повече". Тази програма е създадена с точно тази идея наум. Искаме нашите служители да се развиват чрез усъвършенствано обучение, за да изпълнят другите принципи на фондацията. Грижим се повече, мечтаем повече и сме повече", казва в официално изявление президентът на Dollywood Company.

Още през лятото на 2021 г. 75-годишната суперзвезда обяви мащабните си планове за разширяване на Доливуд, включително нов курорт, който е част от "инвестиционен план за милиарди долари".

57

Dolywood's HeartSong Lodge and Resort, препратка към нейния иконичен хит от 1994 г., ще отвори врати през 2023 г. и ще бъде разположен до съществуващия DreamMore Resort and Spa в Dollywood.

Новият специален проект включва повече от 100 напълно финансирани дипломни програми в сферата на бизнес администрацията, финансите, технологията и маркетинга. Компанията ще предоставя на служители до 5250 долара годишно и за допълнителни програми в областта на инженерството, дизайна и човешките ресурси.

Освен всички тези привилегии, служителите на Доливуд имат достъп до няколко здравни центъра, както и безплатни хранения за всяка смяна. Както винаги, Доли прави всичко за света и неговото развитие.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA