Наоми Кембъл се появи на корицата на Vogue с дъщеря си

"Това е най-голямата благословия и най-доброто нещо, което съм правила", споделя супермоделът.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 февруари 2022

Наоми Кембъл се чувства готова да говори за майчинството.

Супермоделът се появи на корицата на новия брой на британския Vogue в компанията на малката си наследница и в ексклузивно интервю за изданието разкрива повече подробности относно семейния живот.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАОМИ КЕМБЪЛ Е МЕЧТАЛА ЗА ДЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ

"Винаги съм знаела, че един ден ще бъда майка, но това е най-голямата радост, която мога да си представя. Късметлийка съм, че я имам и знам това", споделя тя пред списанието, насърчавайки другите си по-възрастни приятели също да предприемат важната крачка. "Казвам на всички да го направят. Не се колебайте!"

Кембъл, която съвсем скоро ще разкаже живота си в мемоар, задължително ще включи в него историята за раждането на дъщеря ѝ. "Това е най-голямата благословия и най-доброто нещо, което съм правила." И макар около самия момент все още да има много неизвестни, Наоми отрича да е осиновена. "Тя е моето дете."

Може би най-вълнуващата част от срещата на супермодела с модната Библия е признанието, че колежките ѝ Синди Крауфорд, Кристи Търлингтън и Линда Еванджелиста са се срещнали с новото попълнение в семейството броени дни след появата му на бял свят. "Да, имаме групов чат."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАОМИ КЕМБЪЛ НИКОГА НЕ Е БИЛА "ЯДОСАНА ЧЕРНОКОЖА ЖЕНА"

"Любознателна е. Гледа право в очите и приема всичко. А аз отново съм като дете. Разказвам стихчета, играя и откривам колко страхотни нови играчки има по света. И кукли! Неща, за които дори не можех да мечтая", продължава Кембъл. "Дъщеря ми е на първо място. Всичко, което правя, го правя за нея. Това е напълно безкористно."

Припомняме, че Наоми обяви големите новини с трогателен Instagram пост в средата на миналия май. "Красива малка благословия ме избра за своя майка. Толкова съм поласкана да имам тази нежна душа в живота ми, нямам думи да опиша безкрайната връзка, която споделям с моя ангел. Няма по-голяма любов", казва тя тогава. А корицата е просто ослепителна!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA