Край за любовта на Кание Уест и Джулия Фокс

Рапърът и актрисата са сложили край на взаимоотношенията си, но "остават добри приятели".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 февруари 2022

Джулие, Джание, Кулия, it doesn't matter. Кание Уест и Джулия Фокс са сложили край на връзката си.

Представител от екипа на актрисата потвърди, че романсът ѝ с Кание Уест е приключил, само малко повече от месец след първата им среща. "Джулия и Кание остават добри приятели и сътрудници, но вече не са заедно."

57

Няколко часа по-късно самата Фокс коментира слуховете, че е била забелязана да плаче на летище след раздялата с рапъра.

"Медиите биха искали да нарисуват картина на мен като тъжна самотна жена, която плаче сама на летището, но НЕ Е ВЯРНО", споделя тя във вече изтрито Instagram Story. "Защо не ме видите такава, каквато съм. Не само това, но с Кание сме в добри отношения. Изпитвам любов към него, но не бях влюбена. За бога, какво мислите, че съм на 12 години?"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖУЛИЯ ФОКС Е НОВАТА ЖЕНА В ЖИВОТА НА КАНИЕ УЕСТ

57

Честно казано, ние сме малко объркани от изявлението на Фокс, но може би не повече от момента, в който стана ясно, че двамата с Йе са в "отворена връзка", няколко седмици след като напълно изненадващо започнаха да излизат заедно.

"Срещнах Йе в Маями на Нова година и беше внезапно свързване. Енергията му е забавна. Смяхме се, танцувахме, усмихвахме се цяла вечер. Решихме да отидем до Ню Йорк и да гледаме "Slave Play", разказа Фокс пред списание Interview. "След шоуто отидохме да вечеряме в един от любимите ми ресторанти. Очевидно. В ресторанта Йе режисира цяла фотосесия за мен, докато хората вечеряха. Всички се влюбиха в идеята и ни пляскаха, докато това се случваше."

57

Тогава тя разкри, че доскоро изобщо не се е разбирала с бащата на сина си и не е имала помощ на разположение, така че приема взаимоотношенията ѝ с Уест като награда. "Знаех, че ще излезе нещо по-добро, ако просто се задържа на повърхността. Няколко дни по-късно съм във връзка с Йе и беше най-мигновеното естествено привличане. Това е история за изкупление."

Ако някой има логичен отговор какво беше всичко това, ще се радваме да го чуем.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA