Зад кулисите на "Смърт край Нил" с Гал Гадот

Време е да разплетем мистерията. Мистерия, обвита в пленяващ блясък, обсебваща любов и невъобразима алчност.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 февруари 2022

Може би едно от най-емблематичните и обичани произведения на легендарната Агата Кристи – "Смърт край Нил" оживя на голям екран. Само че романтиката на пустинята има силата да изкушава, но и да убива.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАЧВАМЕ СЕ НА БОРДА НА "КАРНАК", ЗА ДА РАЗДАДЕМ СТРАХОТНИ КИНОНАГРАДИ

57

Начело на амбициозната продукция застава сър Кенет Брана, който вече има опит с пищните киноадаптации по Агата Кристи със световния хит "Убийство в Ориент експрес". Освен като режисьор, Брана, който преди няколко дни влезе в киноисторията с 8 номинации за "Оскар" в седем различни категории, се завръща и в главната роля на прочутия детектив Еркюл Поаро.

"Смърт край Нил" обединява драма и трилър-мистерия в разтърсващ сюжет и ще предложи на зрителите незабравимо и вълнуващо изживяване, изпълнено с изтънченост, блясък, романтика и… смърт.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УБИЙСТВОТО Е САМО НАЧАЛОТО В "СМЪРТ КРАЙ НИЛ"

Ексклузивно видео ни отвежда зад кулисите на лентата, където режисьорът и звездите Гал Гадот, Ема Маки, Летиша Райт и Ръсел Бранд споделят за вродената любов на хората към пъзелите и разгадаването на улики, и  разкриват интригуващи подробности за ефектния начин, по който неимоверната сила на историята и темите са реализирани на екран.

Допълнителен поглед към филма ни дава и специален откъс, който ни запознава с някои от основните действащи лица. Всеки от тях крие тайна и всеки от тях става заподозрян, когато немислимото спохожда един от пасажерите на парахода "Карнак". Престъплението е убийство и само Еркюл Поаро може да разкрие извършителя.

"Смърт край Нил" вече е в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA