Дженифър Лорънс стана майка за първи път

Честито на звездата от "Игрите на глада" и нейния съпруг Кук Марони.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 февруари 2022

Дженифър Лорънс е станала майка за първи път.

Източници, близки до звездата от "Don't Look Up", потвърдиха пред TMZ, че двамата с Кук Марони са приветствали първородния си наследник в Лос Анджелис, макар към момента да няма абсолютно никакви подробности за пола, името или точната дата на раждане.

Дженифър Лорънс стана майка за първи път

Бременността на актрисата бе потвърдена миналия септември, а оттогава насам Лорънс е безкрайно потайна по отношение на случващото се в личния си живот.

Изключение направи единствено пред Vanity Fair в края на миналата година, когато разкри, че желае да защити правото на личен живот на бебето си и това в никакъв случай не трябва да е изненада за феновете ѝ. 

"Ако съм на вечеря и някой ми каже: "О, Боже, очакваш бебе", няма да отговоря "Махни се от мен, психопат такъв", но всеки инстинкт в тялото ми ще иска да защити поверителността, доколкото е възможно. Имам чувството, че това започва именно с намерението да не правя семейството част от работата си."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОРЪНС СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ TWITTER ЗА ДОБРА КАУЗА

57

Звездата от "Игрите на глада" не крие, че в момента е "благодарна и развълнувана" от предстоящата роля на майка, но в началото нещата не са стояли по този начин. "Много съм нервна. Не съм говорила със света от цяла вечност. И да се върна сега, когато имам всички тези нови попълнения в живота си, които очевидно искам да защитя, няма как да не съм".

Пожелаваме им много щастливи семейни моменти!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA