Дженифър Лорънс стана майка за първи път

Честито на звездата от "Игрите на глада" и нейния съпруг Кук Марони.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 февруари 2022

Дженифър Лорънс е станала майка за първи път.

Източници, близки до звездата от "Don't Look Up", потвърдиха пред TMZ, че двамата с Кук Марони са приветствали първородния си наследник в Лос Анджелис, макар към момента да няма абсолютно никакви подробности за пола, името или точната дата на раждане.

57

Бременността на актрисата бе потвърдена миналия септември, а оттогава насам Лорънс е безкрайно потайна по отношение на случващото се в личния си живот.

Изключение направи единствено пред Vanity Fair в края на миналата година, когато разкри, че желае да защити правото на личен живот на бебето си и това в никакъв случай не трябва да е изненада за феновете ѝ. 

"Ако съм на вечеря и някой ми каже: "О, Боже, очакваш бебе", няма да отговоря "Махни се от мен, психопат такъв", но всеки инстинкт в тялото ми ще иска да защити поверителността, доколкото е възможно. Имам чувството, че това започва именно с намерението да не правя семейството част от работата си."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОРЪНС СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ TWITTER ЗА ДОБРА КАУЗА

57

Звездата от "Игрите на глада" не крие, че в момента е "благодарна и развълнувана" от предстоящата роля на майка, но в началото нещата не са стояли по този начин. "Много съм нервна. Не съм говорила със света от цяла вечност. И да се върна сега, когато имам всички тези нови попълнения в живота си, които очевидно искам да защитя, няма как да не съм".

Пожелаваме им много щастливи семейни моменти!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA