Зоуи Кравиц и Робърт Патинсън завладяха червения килим

Звездите от "Батман" представиха дългоочакваната лента в Лондон, голямата премиера е на 4 март.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 февруари 2022

Поправете ме, ако греша, но Зоуи Кравиц и Робърт Патинсън са най-страхотното и същевременно неочаквано дуо, появявало се на червения килим напоследък.

Вчера вечер звездите на новия "Батман", който влиза в кината следващия петък, присъстваха на премиерата на лентата в Лондон.

57

Кравиц се появи пред обективите на фотографите в черна, прилепнала по тялото рокля на Saint Laurent с дълбоко деколте, изрязано във формите на Батман и добре познатото ни лого. Тя довърши визията си с чифт черни обици с шипове и перли, пръстени и черни сандали на ток.

Патинсън застана до нея в също толкова стилен сив oversize костюм, наслоен върху вече традиционното черно поло.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОФИЦИАЛНИЯТ ТРЕЙЛЪР ЗА "БАТМАН" Е ТУК

57

Докато на големия екран звездата от "Здрач" превзема улиците на Готъм, жената до Чанинг Тейтъм ще изиграе оригиналния badass персонаж Селина Кайл, по-известна като Жената-котка.

Режисьорът Мат Рийвс обещава нов прочит на първите години на младия Брус Уейн като Черния рицар и ни разкрива, че ще станем свидетели на първите стъпки, които го превръщат в "най-великия детектив в света". И въпреки че филмът все още не е стигнал до киносалоните, вече се говори за евентуално продължение.

57

"Има толкова много неща, които обичам във филма. Просто се гордея с него и мисля, че би било забавно да го направим отново", споделя Патинсън пред присъстващите на червения килим.

"Надеждата ни към този момент е, че публиката ще обърне внимание на нашата връзка", коментира Кравиц. "Мисля, че сме колкото сходни, толкова и различни. Срещнали сме се, но искаме да бъдем сами. Прекрасно е да видим, че хората се ангажират с емоционалната ни връзка, така че може да говорим какво ще се случи за в бъдеще."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA