Мила Кунис и Аштън Къчър даряват 3 милиона долара за Украйна

Актьорското дуо обяви мащабна кампания, имаща за цел да осигури "незабавна помощ на тези, които се нуждаят най-много от нея".

Мила Кунис и Аштън Къчър проговориха открито за случващото се в Украйна и ще направят всичко възможно, за да подкрепят засегнатите в родната страна на актрисата.

Самата тя се появи в официалния Instagram акаунт на Аштън за съвместно изявление и макар да се идентифицира като горда американка, след като окончателно се е преместила в САЩ като дете, днес "никога не е била по-горда, че е украинка", а мъжът до нея - никога не е бил "по-горд, че е женен за украинка".

"Събитията, които се случват в Украйна, са опустошителни. Няма място на този свят за такъв вид несправедлива атака срещу човечеството", продължава Мила, обявявайки, че двамата обсъждат действията, които да предприемат в подкрепа на бежанците от войната.

"Аштън и аз решихме да направим дарение на стойност 3 милиона долара за Airbnb.org и Flexport.org чрез GoFundMe.org в опит да съберем 30 милиона долара", казва още тя. "Това набиране на средства ще окаже незабавно въздействие върху хуманитарната помощ. Фондът ще бъде в полза на две организации, които работят активно, предоставяйки незабавна помощ на тези, които се нуждаят най-много от нея."

57

Звездата от "По приятелски" заявява себе си като украинка. "Макар семейството ми да дойде в Съединените щати през 1991 г., аз съм родена в Черновци, Украйна през 1983 г.", гласи описанието на страницата на кампанията. "Украинците са горди и смели хора, които заслужават нашата помощ в момент на нужда."

Дарение може да направите тук, а тук, тук и тук да откриете още полезна информация.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA