HBO Мах вече е в България

Стрийминг платформата стартира днес и ни обещава още по-добро изживяване и още повече филми, сериали и риалити формати.

Фотография: HBO Max

Готови ли сте? HBO Max вече е в България!

Стрийминг платформата замества досегашната HBO GO и е достъпна за директен абонамент от клиенти, както и чрез избрани мобилни оператори и партньори за разпространение на телевизия.

Всички абонати на HBO GO до този момент ще бъдат автоматично прехвърлени към новата платформа и ще се възползват от намалена промоционална цена, а подробности за услугата и регистрацията към нея може да откриете на hbomax.com.

hbo max

HBO Max предлага по нещо за всеки вкус и желание за съдържание. Там са добре познатите и признати оригинални сериали на HBO като "Наследници" и "Игра на тронове", както и премиерни, като "Възходът на династията "Лейкърс". Под новия бранд Max Originals гледаме за първи път у нас "Станция единайсет", "Сексуалният живот на колежанките", "Хитринки", "Момичето преди", "Създадени за любов", "Запленени", "Суперинтелект" и, разбира се, вече доказалите се "Просто ей така" и "Еуфория". От вселената на супергероите на DC идват много заглавия – нови като "Миротвореца" и любими като "Лигата на справедливостта на Зак Снайдър", както и "Наоми" от CW.

Сред филмите на Warner Bros. са "Дюн", "Пътят към изкуплението", "Отряд самоубийци", "Матрицата: Възкресения" и "Методът Уилямс".

hbo max

Новата платформа на HBO Max е дом на аплодирани филми като "Кими" със Зоуи Кравиц, "Космически забивки: Нови легенди", драмата с Джена Ортега и Шарлийн Уудли "Болезнени последици", "Без резки движения" на Стивън Содубърг с Брендън Фрейзър, Бенисио дел Торо, Джон Хам, Кийрън Кълкин и разбира се, "Светци на мафията".

В съдържанието влизат и куп любими и емблематични сериали като "Древните", "Средностатистическо семейство" и "Двама мъже и половина", както и уважени от критиката заглавия като "2001: Космическа одисея" и "Портокал с часовников механизъм". Достъпни от първия ден в новата платформа са още сериалите "Смолвил", "Кунг Фу" и "Свръхестествено".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 15-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ОЧАКВАМЕ И ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ 2022 Г.

hbo max

Европейските оригинални продукции също вече са под марката Max Originals и сред първите, които ще можем да гледаме този месец в платформата, са "Всичко друго", "Камикадзе", "Похот", "Рукс", "Животът и всичко останало" и базирания на истинска криминална история - "Случаят Уаникоф".

За първи път у нас в платформата на WarnerMedia ще можем да гледаме риалити формати като "Селена и Главният готвач", "Островът на измамниците", "Следващият велик интериорен дизайнер", "Кухня без отпадъци", "Царството на тортите" и още много други.

hbo max

Цялото съдържание на HBO Max ще бъде с български субтитри, а дублаж е наличен за детското съдържание и селектирани семейни заглавия. Заради прехвърлянето на съдържанието някои заглавия няма да са налични за старта на платформата, но ще бъдат върнати или добавени постепенно в седмиците след него.

Освен в България, днес голямата промяна става факт и в още 14 държави - Босна и Херцеговина, Хърватия, Чехия, Унгария, Молдова, Черна гора, Нидерландия, Северна Македония, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения.

Плановете ни са ясни. Ще се видим в HBO Max.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA