Включете се в търсенето на "Изгубеният град" и спечелете кинонагради

GRAZIA и Форум Филм България ви канят на поредното филмово приключение, което ще зарадва двама от вас още преди премиерата.

Фотография: Форум Филм България

Когато видим имената на Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Брад Пит и Даниел Радклиф в главния актьорски състав на някоя лента, очакваме истинско зрелище и нищо по-малко.

Изглежда, че Изгубеният град ще ни предложи точно това, помагайки ни да открием, че понякога фикцията се превръща в реалност, а най-голямото съкровище е там, където най-малко очакваме. Също като с повечето неща в живия живот.

57

Историята звучи така. Брилянтната, предпочитаща усамотението авторка Лорета Сейдж (Бълок) е посветила кариерата си на писане на книги за романтични приключения из екзотични места. Кориците на нейната популярна поредица романи са украсени от красивия, но повърхностен модел Алън (Тейтъм), който толкова се е вживял в ролята си, че истински вярва, че е главният герой от историите – Даш.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ТРИЛЪРА С БЕН АФЛЕК И АНА ДЕ АРМАС

Докато е на промоционално турне за новата си книга, Лорета, която не вярва, че на света може да има нещо по-лошо от това да бъде задълго в компанията на Алън, е отвлечена от ексцентричния милиардер Феърфакс (Радклиф), убеден, че тя може да го отведе до древното съкровище от изгубения град, описан в последния ѝ роман. Копнеещ да докаже, че притежава всичко необходимо, за да бъде истински герой, а не само образ от страниците на нейните книги, Алън се отправя на мисия да спаси Лорета. Оказали се в центъра на епично приключение в джунглата, нетипичната двойка ще трябва да работи заедно, за да оцелее в борбата с природата и стихиите, и да намери древното съкровище, преди да е изгубено завинаги.

С други думи, Изгубеният град обещава да предложи на зрителите оригинално филмово преживяване с атрактивни герои, експлозивен екшън, много хумор и не на последно място, щипка романтика. Ние пък предлагаме да спечелите оригинални награди от филма - чанта за кръст или бутилка за вода.

Посетете официалния ни Instagram акаунт, открийте тематичния пост с играта, изпълнете условията под него и може да сте сред двамата победители, които ще изтеглим на случаен принцип на 24.03.

Търсенето на Изгубеният град започва от 25 март, само в кината на 2D и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA