Най-накрая ще гледаме трилъра с Бен Афлек и Ана де Армас

Любовната история никога не е цялата история. Знаем това, но "Deep Water" ще ни убеди в твърдението от първа ръка.

Върнете лентата три години назад и ще си спомните, че запознанството на Бен Афлек и Ана де Армас всъщност се случи на снимачната площадка на трилъра "Deep Water".

След многобройни отлагания и спекулации за бъдещето на лентата, тя ще дебютира в каталога на Hulu следващият петък, 18 март.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ HOT ФИЛМИ, КОИТО ОЧАКВАМЕ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА

Стрийминг платформата пусна официалния пълнометражен трейлър за продукцията, в която Афлек и де Армас ще изиграят женената двойка Вик и Мелинда.

В даден момент от видеото чуваме как героят на Афлек отправя въпроса "Искаш ли да ми кажеш защо не се прибра снощи? Това не е игра, Мелинда", но отговорът от другата страна е загадъчен. "Винаги е било игра."

"Deep Water" е базиран на едноименния роман на Патриша Хайсмит, а на режисьорския стол сяда Ейдриън Лайн, който стои зад "Фатално привличане". Филмът ще ни покаже отблизо "брака на перфектните Вик и Мелинда Ван Алън, преди да открием опасните игри, които играят, както и случващото се с хората, замесени в тях".

57

57

Към главния актьорски състав се присъединява вече любимият на публиката Джейкъб Елорди, а освен много горещи сексуални провокации, ще станем свидетели на убийство и подробностите около него.

Всъщност първите източници, потвърдили връзката на актьорското дуо, са именно членове на екипа, които разкриха, че "физическата химия помежду им е толкова интензивна" и на сета не е имало друга тема, по която да се говори толкова много.

В крайна сметка Бен и Ана сложиха край на взаимоотношенията си през януари 2021 г., когато стана ясно, че са имали "многобройни дискусии за бъдещето", но заедно са взели решението да се разделят. Филмът е must-watch!

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA