Бебето на Кайли Дженър вече не се казва Уолф, вижте специалното видео

Най-младата сестра от клана Кардашиян-Дженър ни направи част от специалното преживяване с едно много, много специално видео.

Фотография: Instagram/@kyliejenner

Съвсем скоро Кайли Дженър наруши мълчанието и започна да коментира семейния живот като майка на две деца.

Късно вчера най-младата милиардерка в света пусна дълбоко емоционално видео в официалния си YouTube канал, подобно на онова, с което всъщност обяви раждането на Сторми.

кайли дженър

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАЙЛИ ДЖЕНЪР НАЙ-НАКРАЯ ОБЯВИ ИЗЛИЗАНЕТО НА KYLIE BABY

Почти 10-минутния клип започва с положителен тест за бременност, минава през редица любопитни задкулисни моменти като бебешкото парти, лекарските прегледи и приключва с раждането на малкия им наследник и първите мигове вкъщи.

Разбира се, не виждаме негов кадър в лице, но сме сигурни, че съвсем скоро ще дойде времето и за това.

Междувременно Дженър използва вниманието на аудиторията си в Instagram, за да разкрие, че малкият вече не се казва Уолф.

"За ваша информация, синът ни вече не се казва Уолф. Просто наистина не го почувствахме така. Исках да споделя, защото продължавам да виждам името навсякъде", коментира тя в story, но без да уточни причината за голямата промяна или новото име.

кайли дженър

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАЙЛИ ДЖЕНЪР И ТРАВИС СКОТ ПОСРЕЩНАХА ВТОРОТО СИ ДЕТЕ

"Искам само да кажа, че периодът след раждането не е никак лесен. Даже е много труден. Лично за мен това преживяване в момента е още по-особено, отколкото беше с дъщеря ми", сподели най-малката сестра от първото семейство на Калабасас неотдавна. "Не е лесно психически, физически, духовно... просто е лудост. Не исках да се връщам към живота, без да кажа това, защото мисля, че може да прочетем много такива истории в интернет и да ни се стори, че ситуацията е била много по-лесна за другите."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA