"Просто ей така" се завръща с втори сезон

HBO Max потвърди, че всички фенове на поредицата могат отново да очакват Кари Брадшоу и компания.

И просто ей така... попкултурният феномен продължава.

Реинкарнацията на "Сексът и градът" е официално подновена за втори сезон, в който отново ще видим Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис като Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк Голдънблат.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ПРОСТО ЕЙ ТАКА... САМАНТА Я НЯМА, PELOTON СЕ СРИНА, А ХЕЙТЪТ НЕ СПИРА

"Радвам се и съм развълнуван, че ще имам възможността да разкажа още истории с тези живи, смели герои, изиграни от силни, невероятни актьори", споделя Майкъл Патрик Кинг в официално изявление. "Факт е, че всички сме развълнувани. И просто ей така... нашият сексуален живот се завръща."

От своя страна, Сара Обри, директор на оригиналното съдържание в HBO Max, разкрива, че целият екип на стрийминг платформата е възхитен от "културните разговори, генерирани от тези герои и техните истории, разположени в свят, който вече познаваме и обичаме толкова много". Тя казва още: "Гордеем се с работата на Майкъл Патрик Кинг и нашите прекрасни сценаристи, продуценти, актьори и екип, заедно с които извеждаме тези истории на екран. Нямаме търпение феновете да видят какво ги очаква в сезон 2!"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: INSTAGRAM АКАУНТ НИ ВОДИ ПРАВО В ГАРДЕРОБА НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ"

просто ей така

Новините за продължението идват след изключително успешния първи сезон, който се превърна в най-силния дебют на HBO Max проект до този момент.

Засега няма информация кой от останалите актьори също ще видим на екран, но надеждите за поява на Ким Катрал продължават да държат фен акаунтите живи. Очаква се премиерната дата да бъде в края на тази година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA