Новият сезон на Bridgerton постави куп нови рекорди

Аристократичната драма отново покори световните класации на Netflix.

Първият сезон на "Bridgerton" се появи в особено подходящ момент и за по-малко от месец сериалът на Шонда Раймс стана най-успешният проект на Netflix.

Продължението на поредицата вече е в каталога на стрийминг платформата и новите му епизоди проследяват отблизо живота на Антъни Бриджъртън (в ролята е Джонатан Бейли) и Кейт Шарма (IT момичето Саймън Ашли).

Както може да се досетите, аристократичната драма и впечатляващите костюми не липсват, но сексуалната химия и горещите сцени сякаш са оставени на заден план, което не се понрави на верните фенове, очакващи точно този елемент от сюжетната линия.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 10 СЕРИАЛА, КОИТО ДА ГЛЕДАТЕ, АКО СТЕ ОСТАНАЛИ ВЛЮБЕНИ В BRIDGERTON

Въпреки това "Bridgerton" без никакъв проблем стигна до Топ 10 в 92 от 93 държави, в които Netflix поддържа тази класация, а от екипа на Hollywood Reporter разкриват, че само за първите три дни след премиерата си, шоуто е натрупало 193 милиона часа гледания по целия свят.

bridgerton

Това автоматично го превръща в най-успешния "отварящ" уикенд за който и да било англоезичен сериал, както и вторият най-успешен уикенд за всички проекти в историята на Netflix до момента.

Чувстваме се длъжни да припомним, че сериалът беше завоювал и титлата на най-стриймвания сериал в цялата история, но после се появи "Squid Game" и херцозите се задоволиха с второто място. Какво е вашето мнение за продължението?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA