Всичко, което знаем за втория сезон на Bridgerton

Драмата, сексът и аристократичните маниери ще се завърнат в Netflix на 25 март.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 февруари 2022

След като в края на 2020 г. "Bridgerton" счупи класациите на Netflix и стана най-гледания сериал в стрийминг платформата, повече от логично беше екипът зад нея да го поднови за втори сезон.

Премиерата му предстои в края на март, но ние решихме да съберем най-интересните подробности още сега.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЗКРИХМЕ ЦЕНАТА НА БИЖУТАТА ОТ BRIDGERTON

Продължението на историческата драма ще бъде all about Антъни, а към главния актьорски състав се присъединяват няколко нови лица. Най-важните от тях са Симон Ашли (от "Sex Education") и Чаритра Чандран - сестрите Кейт и Едуина Шарма, които ще имат основна роля в сюжетната линия и търсенето на голямата любов. Новопристигналата в Лондон Кейт е описвана като "умна, своенравна млада жена", склонна да промени света на лорда.

Има още попълнения. Шели Кон ще бъде Мери Шарма, майката на Кейт и Едуина. Калъм Линч влиза в образа на Тео Шарп, "трудолюбив интелектуалец, който не е просто от работническата класа, а се бори за правата на всички", докато Рупърт Йънг от "Doctor Who" ще играе Джак, "най-новият член на едно от най-забележителните семейства".

57

Фийби Дайнвър също ще вземе участие, но Реге-Жан Пейдж няма да се завърне на екран.

В свое интервю той сподели, че историята на херцога на Хейстингс оригинално е била планирана за един сезон. "Помислих, че ще бъде интересно, защото е лимитирана поредица. Трябваше да вляза, да допринеса с малкото, което мога и тогава семейство Бриджъртън просто да продължи напред."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 10 СЕРИАЛА, КОИТО ДА ГЛЕДАТЕ, АКО СТЕ ОСТАНАЛИ ВЛЮБЕНИ В BRIDGERTON

57

Ако обърнем поглед към книгите от поредицата, втората - "Виконтът, който ме обикна", представя именно Антъни на ръба на житейска драма - страхува се, че ще умре млад като баща си, но няма никакво намерение да се влюбва. Иска дама, която да отговаря на неговите критерии, да е добра съпруга, но и да му позволява да бъде себе си.

"Джулия Куин винаги е казвала, че книгите са отправната точка, но след това сценаристите могат да се забавляват по някакъв начин", споделят източници от екипа на продукцията. "Това е любовната история на Антъни Бриджъртън", така че новите елементи очевидно са задължителни.

Премиерата е на 25 март, а сезони 3 и 4 също са потвърдени.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA