РАЗКРИТА: цената на бижутата от Bridgerton

Колко мислите, че биха стрували в реалния живот скъпоценностите от новото бижу на Netflix?

Невена Дякова
Невена Дякова 08 януари 2021

Диамантената огърлица на Дафне, подарена й от принц Фридрих Изработена от бяло злато с 5, приблизително 10-каратови диаманта, днес тя би възлизала на 3.8 млн. евро според поръчаното от сайта OnBuy.com изследване.

Крушовидната златна огърлица на Дафне Предполагайки, че основният диамант в това бижу е близо 6-каратов, изтънчената огърлица на мис Бриджъртън във форма на круша би струвала в реалния живот около 660 хил. евро.

Диамантената тиара на лейди Данбъри Обсипана с близо 100-карата диаманти, тиарата, носена от лейди Данбъри в сериала, днес би струвала колосалните 5.5 млн. евро.

Рубинените обеци на кралица Софи Изключително рядък чифт, обеците на кралицата от злато и рубини биха могли да достигнат цена от 7.7 млн. евро, категорични са експертите.

Диамантената огърлица на Марина Томпсън Кой би предположил, че скромното момиче от провинцията, което разбуни духовете в Лондон, е носило толкова скъпо бижу? Но, да… диамантената огърлица на Марина от бала бива оценявана на стойност от 1.6 млн. евро. 

Тюркоазената огърлица с пеперуди на лейди Федерингтън Най-евтина от всички бижута в колекцията на сериала, но перфектно допълваща крещящия цветен стил на рода Федерингтън, тази огърлица днес би възлизала на 27 хил. евро. 

Проучване на OnBuy.com и ювелирни експерти от Steven Stone разкрива стойността на ослепителните бижута от новия хит на Netflix днес. Вижте повече в галерията!

Фотография: Profimedia и Instagram

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA