Фийби Дайнвър не мие лицето си сутрин

Звездата от "Bridgerton" издава своите начини за справяне със сухата кожа и постигане на перфектната грим визия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 януари 2022

Фийби Дайнвър изглежда страхотно и противно на Оливия Кулпо, beauty рутината ѝ изобщо не се състои от 40 стъпки или различни продукти.

Звездата от "Bridgerton" се присъедини към американския Vogue за ново видео от поредицата Beauty Secrets, в което разкрива тайните на своята съвършена визия.

"Всъщност не мия лицето си сутрин", разказва тя пред камерата. Вместо това го напръсква със студена вода, което може да спомогне стягането на порите и да стимулира кръвообращението.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙКЪБ ЕЛОРДИ И ЛОРА ХАРИЕ ЩЕ ЗАПАЛЯТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН

57

После актрисата подсушава кожата си, нанася серум с витамин C, малко околоочен крем, разкривайки, че винаги се е борила със суха кожа и минимално количество вазелин. Нейният категоричен трик за справянето със сухата кожа е хидратиращият крем, който прилага не само върху лицето, но и върху шията си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО (НЕ)ПОЗНАТО ЗА ВТОРИЯ СЕЗОН НА BRIDGERTON

Фийби разкрива още, че работата по "Bridgerton" категорично се е отразила интензивно върху кожата ѝ, най-вече заради големите количества тежък фон дьо тен и тежка пудра.

Също като нас, тя не пропуска да напомни, че слънцезащитният лосион е задължителен във всеки момент от годината, а грим предложението ѝ включва фон дьо тен, молив за вежди, коректор, руж и молив за устни.

Останалото ще разберете от видеото.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA