Beauty рутината на Оливия Кулпо се състои от 40 СТЪПКИ

Продуктите в нея пък струват повече от 4000 долара. Извинете, че ще попитаме, но КАКВО?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 декември 2020

Докато някои звезди са известни с простия си подход към красотата, има и такива като Оливия Кулпо, които държат да отбележат, че не са се събудили ТАКА. В ново видео от Beauty Secrets поредицата на американския Vogue, бившата Мис Вселена показва своята beauty рутина и определено успя да ни изненада.

Макар да знаем, че не се изисква много, за да постигнете перфектната грим визия, Оливия ни представя програма от 40 стъпки, която включва три дузини различни продукти с обща стойност над 4300 долара.

Само грижата за кожата на Кулпо включва 12 стъпки, сред които ефективен пилинг, маска за лице и четири вида хидратиращи серуми. А, да, и крем за очи. Известното ѝ лице се подчертава от нейните елегантни грим решения - фон дьо тен, хайлайтър и няколко палитри, осигуряващи перфектното котешко око. Продуктите за устни пък са на световноизвестни и добре познати дизайнерски брандове като Dior и Louis Vuitton.

Въпреки времето, усилията и разходите, Кулпо казва, че предпочита по-естествен външен вид и не е фен на тежките грим решения, до които се е налагала да прибягва в дните си по конкурси за красота.

"Поглеждайки назад към онези снимки, дори не знам кой е този човек, защото всичко беше твърде много", споделя тя. "Не съм голям фен на промяната на лицето. Харесва ми идеята да подчертаем нещата, които ни правят различни, вместо да създаваме съвсем ново лице." Ъммм, ние сме малко объркани.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA