Всичко (не)познато за втория сезон на Bridgerton

Херцогът на Хейстингс напуска малкия екран, но аристократичната драма продължава напред.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 април 2021

Почти месец след експлозивната премиера на Bridgerton, екипът зад най-успешната Netflix продукция на 2020-а обяви, че шоуто ще се завърне за втори сезон. Докато го очаквате с особено нетърпение, ние решихме да ви разкажем всичко, което знаем за него до този момент.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: BRIDGERTON МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ЦЕЛИ 8 СЕЗОНА

Сезон 2 ще се фокусира върху Антъни Бриджъртън. "Мисля, че ако се придържаме към книгите, сега е ред на Антъни", споделя Фийби Дайнвър в свое интервю преди месец, подчертавайки, че вторият сезон на попкултурния фаворит ще разкаже историята на по-големия ѝ екранен брат. "Наистина нямам представя какво ще направят, но това е пътуването на Антъни."

Реге-Жан Пейдж няма да се завръща. Херцогът на Хейстингс, който открадна сърцата на всички дами, няма да бъде част от втория сезон. Самият той коментира, че целият работен процес е бил "удоволствие, привилегия и чест" и е истински благодарен за "истинската любов, която продължава". Netflix потвърди новините, така че дори да не ви се иска, сезон 2 ще се случи без Саймън.

Симон Ашли ще играе главната женска роля. Звездата от "Sex Education" ще се превъплъти в любовния интерес на Антъни Бриджъртън. Членове от екипа на продукцията обявиха, че "новопристигналата в Лондон Кейт е умна, своенравна млада жена" до него. 

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 10 СЕРИАЛА, КОИТО ДА ГЛЕДАТЕ, АКО СТЕ ОСТАНАЛИ ВЛЮБЕНИ В BRIDGERTON

Налице са още четирима нови герои. Само ден след новините за напускането на Пейдж, стрийминг платформата обяви присъединяването на четирима нови членове към актьорския състав. Чаритра Чандран ще играе Едвина Шарма, по-малката сестра на Кейт. Шели Кон ще бъде Мери Шарма, майката на Кейт. Калъм Линч влиза в образа на Тео Шарп, "трудолюбив интелектуалец, който не е просто от работническата класа, а се бори за правата на всички", докато Рупърт Йънг от "Doctor Who" ще играе Джак, "най-новият член на едно от най-забележителните семейства".

Фийби Дайнвър се притеснява, че пандемията може да забави снимките. "Не мога да си представя как би било възможно при тези обстоятелства", споделя тя, имайки предвид строгите мерки в Обединеното кралство. "Това е много интимно шоу. Смущавам се от това как бихме го заснели." Надяваме се, че ще открият правилния начин.

Вторият сезон вероятно не е краят. Знаете, че налице са осем романа, фокусирани върху любовната история на всеки един от главните герои в Бриджъртън. "The Duke and I" за Дафни е в основата на първи сезон, а създателят на поредицата Крис Ван Дюсен споделя, че ако получи зелена светлина за още екранни моменти, обмисля да следва формата на книгите. "Това е семейство с осем деца и има осем книги. Наистина бих искал да се съсредоточа върху всеки един от тях".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA