Запознайте се със звездите в предисторията на "Игра на тронове"

Тази година зимата ще дойде по-рано. На 22 август, ако трябва да сме максимално конкретни.

Фотография: HBO Max България

Фенове на "Игра на тронове", пригответе се за дългоочакваната премиера на "Домът на дракона"! Големият ден е 22 август, а мястото - HBO Max

Базиран на романа "Огън и кръв" на Джордж Р. Р. Мартин, сериалът, който се развива 200 години преди събитията от оригиналния попкултурен феномен, разказва историята на дом Таргариен в десет епизода.

пади консидин

Този път под светлината на прожекторите се настанява съвсем нов главен актьорски състав, който се заемаме да представим в следващите редове. Или поне, доколкото е възможно.

Пади Консидайн ще изиграе крал Визерис Таргариен, избран на Великия съвет в Харенхал от лордовете на Вестерос да наследи Стария крал Джехерис Таргариен. Топъл, мил и свестен човек, Визерис иска само да съхрани и продължи направеното от дядо му. Но добрите хора не са непременно велики крале.

мат смит

Мат Смит е принц Демън Таргариен, по-малкият брат на крал Визерис и наследник на трона. Несравним воин и драконов ездач, Демън носи в себе си истинската кръв на дракона. Но все пак, поверието гласи, че когато се роди Таргариен, боговете хвърлят монета във въздуха...

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 15-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ОЧАКВАМЕ И ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ 2022 Г.

оливия кук

Оливия Кук влиза в образа на Алисънт Хайтауър, дъщерята на Ото Хайтауър - Ръката на краля, както и най-красивата жена в Седемте кралства. Тя е отгледана в Червената крепост, близо до краля и най-близкото му обкръжение. Притежава както придворна грация, така и остър политически усет.

ема дарси

Ема Д’Арси е принцеса Ренира Таргариен, първородното дете на краля, тя е с чиста валирианска кръв и е ездачка на дракони. Мнозина биха казали, че Ренира е родена с всичко, но тя не е родена мъж.

стив и ив

Стив Тусен е лорд Корлис Веларион - "Морската змия". Той е властелинът в Дом Веларион и носител на валирианската кръвна линия, стара колкото тази на Дом Таргариен. Лорд Корлис  е най-известният морски авантюрист в историята на Вестерос и благодарение на него Веларион претендира да има най-големия флот в света.

Ив Бест ще изиграе принцеса Ренис Таргариен, ездачка на дракони и съпруга на лорд Корлис Веларион и наричана "Кралицата, която никога не е била", заради това, че правото ѝ на трона ѝ е отнето в полза на братовчед й Визерис, само защото той е мъж.

фабиел франкел

Фабиен Франкел е сир Кристън Коул. Той е от дорнски  произход и е извънбрачен син на стюарда на лорда на Блекхейвън. Коул няма претенции за земя или титли. Всичко, което притежава е името си, честта и умението да борави с меча си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЩЕ ВЪРНЕ ЛИ HOW I MET YOUR FATHER ЛЮБОВТА НИ КЪМ КОМЕДИИТЕ?

соноя мизуно

Соноя Мизуно е Мисария, която идва във Вестерос без нищо, но вместо да потъне, тя се издига, за да стане най-довереният, но и най-малко вероятният, съюзник на принц Демън Таргариен - наследникът на трона.

рис ифанс

Рис Ифанс е Ото Хайтауър. Ръката на краля, сир Ото лоялно и вярно служи както на своя крал, така и на неговото кралство. За него най-голямата заплаха за тях е братът на краля, Демън, и неговата позиция като наследник на трона.

В поддържащия каст ще видим още Мили Алкок, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Емили Кери, Хари Колет, Райън Кор, Том Глин-Карни, Джеферсън Хол, Дейвид Хорович, Уил Джонсън, Джон Макмилан, Греъм Мактавиш, Юън Мичъл, Тео Нейт, Матю Нийдъм, Бил Патерсън, Фиа Сабан, Гавин Спукс, Савана Стейн.

Голямата премиера е на 22 август в HBO Max.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA