Хоакин Финикс и Руни Мара са се оженили тайно

Или поне на тази мисъл ни навежда последното изказване на актьора, който скоро отново ще влезе в обувките на Жокера.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 април 2022

Изглежда, че Хоакин Финикс и Руни Мара са издигнали връзката си на следващото ниво.

Макар да се сгодиха още преди три години, едва в ново интервю за популярно италианско издание, актьорът коментира предстоящия си филм "C'mon C'mon" и нарича жената до себе си своя "съпруга".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХОАКИН ФИНИКС И РУНИ МАРА ГОВОРЯТ ЗА ЖИВОТА КАТО РОДИТЕЛИ

хоакин финикс руни мара

"Режисьорът Майк Милс ме покани в дома си. Започнахме да обсъждаме защо той иска да направи филма с мен и в крайна сметка послушах съпругата си, която винаги е права, и се съгласих", казва Финикс, споменавайки екранния си партньор - младият Уди Норман. "Оставих го да ме води, а той ме научи на много. Надявам се синът ми да порасне с неговата чувствителност."

хоакин финикс руни мара

В края на септември 2020 г. Хоакин и Руни посрещнаха на бял свят първородния си син - Ривър, кръстен на брата на Финикс, който загива трагично на 23-годишна възраст в началото на 90-те.

Искрите между двамата пламват на снимачната площадка на филма на Спайк Йонце "Her", но не започват да излизат заедно, докато не се събират отново на сета на "Мария Магдалена" години по-късно.

Месеци преди Хоакин да влезе в образа на "Жокера", той споделя пред Vanity Fair, че първоначално е бил убеден, че Мара го "презира". В крайна сметка разбира, че звездата от "Каръл" се интересува от него, но е твърде срамежлива, за да му признае. "Тя е единственото момиче, което някога съм търсил в интернет. Бяхме просто приятели, приятели по имейл. Никога не съм го правил. Никога не бях търсил момиче онлайн."

Страхотно е, че в крайна сметка нещата са се получили.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA