Николаос Цитиридис става част от бандата на "Миньоните"

Има много злодеи по света, но Гру и миньоните нямат равни. Готови ли сте за завръщането им?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 април 2022

На 1 юли най-успешният анимационен франчайз в света се завръща в киносалоните с нова глава от шеметните приключения на неповторимите миньони.

В "Миньоните 2" малките жълти разбойници предлагат "безценната" си помощ на 12-годишния, вече порядъчно проклет Гру, който жадува да се превърне в най-великия злодей в историята. И макар често миньоните да пречат повече, отколкото да помагат, любовта и отдадеността им към Гру дава неочаквани резултати.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "ПОДПАЛВАЧКАТА" НА СТИВЪН КИНГ ОЖИВЯВА В КИНАТА ПРЕЗ МАЙ

миньоните

Сега, към редиците на световния феномен се присъединява и обичаният комик и телевизионен водещ Николаос Цитиридис, който дава гласа си на един от новите шеметни герои в историята. Избор, толкова дяволски добър, че сякаш е направен от самия Гру.

Николаос Цитиридис е от най-добрите ни родни стендъп комедианти, който става известен с изявите си в Комеди Клуб София и с участието си в подкаста "Комеди Клуб Новините". На 27 януари 2020 г. той влезе в ролята на водещ на вечерното шоу на bTV, а от тази година е и част от журито в осмия сезон на "България търси талант". "Миньоните 2" бележи дебютната роля на Цитиридис в озвучаването, което е негова детска мечта.

Новият трейлър на лентата ни хвърля директно в действието, подготвяйки ни за незабравимо приключение със сърце и душа, каквото само миньоните и Гру могат да предложат. Очаква ни история с много хумор, "неприличен" екшън, музика и мета закачки, които надминават всичко, което сме виждали от франчайза до момента – франчайз, който Illumination превърнаха в емблема за качествено кинозабавление.

Време е за злодеяния от най-висша класа с "Миньоните 2", от 1 юли само в кината на 2D и 3D.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA