Европейски продукции превземат HBO Max през април

Два сериала и два риалити формата ще привлекат окото ни в стрийминг платформата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 април 2022

Фотография: HBO Max

Искам да попитам. Само на мен ли се случва да имам около 5458114543154353418546773 неща в списъка ми за гледане, а непрекъснато да търся нещо ново, което да ме залепи пред екрана?

Изглежда, че през април атрактивните предложения идват от HBO Max с два нови сериала и два съвсем нови формата за европейски продукции - състезание за певци и документална лайфстайл поредица с инфлуенсър. Говорим за полския криминален сериал "След зимата", унгарската крими драма "Доносникът", чешката поредица "Задружни и гладни" и първото риалити състезание за певци на HBO от Европа - "Един истински певец".

"След зимата"
(Мах original от Полша)

Тялото на млада жена е открито в ледената вода. Разследването се ръководи от Завиея, полицай, който никога не се отказва. Скоро става ясно, че убитата е родила малко преди смъртта си. Но къде е бебето? В хода на полицейското разследване се откриват нови следи и доказателства. Полицията проследява връзката между случая, дълговете и бизнес сделките на Косински, съпругът на жертвата.

"Доносникът"
(Мах original от Унгария)

Студентът първокурсник и шампион по шах Гери е изнудван да шпионира състудента си Жолт Сава, бунтовнически настроен продемократичен лидер, заплашващ комунистическия режим в Унгария. Гери е притиснат от вербувалия го подполковник от Държавна сигурност Имре Кис да се сближи повече със Сава, чиято жажда за власт се увеличава, докато едно от момичетата в групата им усеща, че сред тях може да има доносник. Действието на сериала се развива в комунистическа Унгария през 1985 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "ONLY MURDERS IN THE BUILDING" СЕ ЗАВРЪЩА СЪС СЕЗОН 2

"Задружни и гладни"
(Мах original от Чехия)

Лукаш Хейлик, кулинарен инфлуенсър №1 в Чехия, редовно води 14-годишната си дъщеря Клара на пътувания през уикенда, през които те разпределят времето си поравно между културата на хранене и време, прекарано на открито. В първи епизод виждаме как Лукаш взима дъщеря си Клара от училище и ваканцията започва! Двамата се забавляват във въжен парк, спускат се в пещерата Балцарка и нощуват в "обитавана от духове" къща в Йедовнице. Клара започва да си води дневник за ваканцията. Във втори епизод Лукаш и Клара пристигат в столицата на моравска Словакия с лодка. Отбиват се в ресторант, където Лукаш се пробва да направи неаполитанска пица. В Ухерске Храдище посещават филмов фестивал. Всичко казано дотук е малка част от кулинарните и културни пътешествия на семейството.

"Един истински певец"
(Мах original от Румъния)

Първият европейски риалити формат-състезание на HBO е заснет в Румъния. 14 момичета и момчета с мечта да станат певци влизат в къщата на предаването за оспорвана битка, в която ще бъдат оценявани от четиричленно жури. Форматът е копродукция с лейбъла Global Records, а победителят ще има висок старт - музикалното предаване обещава да форсира кариерата на следващия голям певец в Румъния. Състезанието ни отвежда зад кулисите на музикалната индустрия и ще ни разкрие какво е необходимо, за да се стигне до върха.

Всички предложения ще откриете в каталога на HBO Max.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA