DARA получи поредното международно признание

Видеото към "Thunder" ще се състезава за статуетката Най-добро електро денс видео на Muzzik Video Awards MVA 2K21.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 април 2022

Фотография: Цветан Игнатовски/Вирджиния Рекърдс

Не, челна позиция в моя Spotify Wrapped 2021 лист далеч не е най-голямото постижение за "Thunder" на DARA.

След като парчето завладя абсолютно всички музикални класации за отрицателно време и цели 14 седмици беше в ролята на най-въртяното такова у нас, огнената изпълнителка може да се похвали със съвсем нов успех.

Видеото към сингъла е сред 10-те номинирани в категорията Най-добро електро денс видео на сръбските музикални награди Muzzik Video Awards MVA 2K21. Гласуването за тях продължава до края на април, а дали DARA ще прибере вкъщи голямата награда, предстои да разберем през май.

За никого обаче не е изненада, че именно този проект прескача границите на България. Той е комбинация от много силна песен и видеоклип на световно ниво, които заедно оформят едно от най-впечатляващите събития на музикалната ни сцена напоследък.

В клипа DARA прескача между различни реалности и сменя рязко образите си – от фатална супержена, през пленителна циркова актриса до астронавт, който съзерцава Вселената.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АЛО, DARA Е НА ТЕЛЕФОНА

DARA

"Влизането в различни роли за мен е хоби, което даже съм си представяла и като мое призвание. По-голямата част от движенията и маниерите, които виждате в клиповете на песните ми, стават много спонтанно и напълно естествено. Представих си го така: Удря ме гръмотевица, след което самата аз ставам светкавица - дръзка, енергична, непредсказуема. Фен съм на японската стилистика, аниме героите винаги са имали епични визии и реших, че това ще пасне чудесно на концепцията", споделя самата тя в интервю за GRAZIA малко след премиерата.

Междувременно, на 20 април певицата ще запали сцената на Joy Station със спектакъла за промоцията на дебютния си албум "Родена такава", който вече е на пазара.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA