Любо Киров с дългоочаквана премиера на новия си албум

"Целуни ме" ще бъде представен с голям концерт в София на 16 април.

Фотография: Liubomir Asenov / LAP.bg

Остават броени дни до големия концерт, с който Любо Киров ще представи новия си албум "Целуни ме", а всеки, който си е закупил билет, ще го получи като специален подарък. В него са събрани 11 песни, а едноименното парче вече се превърна в хит. През октомври, точно на рождения си ден, изпълнителят направи грандиозен концерт в зала "Арена Армеец" и точно там за първи път изпълни и "Говоря ти сериозно" и "Усеща се сила", които също са част от новия му албум.

Феновете ще чуят за първи път песента "Ако сме двама", както и дуетите на Любо Киров с DARA "Вече няма как" и с Поли Генова "Тръгни навреме", чиято официална премиера на видеоклипа се случи вчера. Песента е красива и чувствена балада, която бе изпълнена за първи път по време на първия самостоятелен концерт на Поли в Античния театър в Пловдив миналото лято. Емоционалният дует изправи публиката на крака още по време на първото си представяне, а сега вече има и своето видео, което е заснето в обаятелната и романтична Южна Италия сред спиращи дъха гледки.

"Целуни ме" събира още превърналите се в хитове "Където няма време" със Стенли, "Не бих могъл" с Pavell & Venci Venc', "Мога" с Михаела Маринова и "Приятели завинаги" с Графа и Орлин Павлов. Любо Киров е композитор, текстописец и автор на аранжиментите и в този албум, а негова дясна ръка в аранжиментите е талантливият музикант Ангел Дюлгеров, на когото са и всички китари в албума. Автор на снимката за визията на "Целуни ме" е Петър Вълчев.

Тази година Любо Киров ще представи албума си с няколко големи концерти в страната и в чужбина. Вече са обявени датите за Варна – 29 април, Бургас – 3 август, и Пловдив – 9 август.

Изпълнителят подготвя и грандиозен концерт в Лондон. Събитието ще бъде на 22 май в легендарната лондонска зала Troxy, на чиято сцена са били изпълнители като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds. Но преди това ще очаква феновете си на 16 април в Joy Station в София, където сме сигурни, че ни очаква невероятна музикална вечер.

lubo2

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA