Ще можем да гледаме новия "Батман" в HBO Max

Нямате планове за понеделник вечер? Е, спокойно може да се каже, че вече имате.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 април 2022

Фотография: Profimedia, HBO Max

Когато разбрахме, че HBO Max най-накрая ще стъпи на родна земя, една от причините да се вълнуваме за старта беше фактът, че ще имаме възможността да гледаме подбрани заглавия само 45 дни след официалната им кинопремиера.

И какво по-добро начало за тази така хубава практика от най-новия "Батман" с Робърт Патинсън и Зоуи Кравиц, който атакува стрийминг платформата на 18 април.

батман

След като две години обикаля улиците на Готъм като Батман, всявайки страх в сърцата на престъпниците, Брус Уейн потъва все по-дълбоко в сенките на мрачния град. С помощта на неколцина доверени съюзници сред корумпираната мрежа от високопоставени граждани и чиновници, самотният герой се утвърждава като единственото въплъщение на възмездието за жителите.

Когато убиец взема на мушка елита на Готъм с поредица от садистични гатанки, загадъчните улики отвеждат най-великия детектив в подземния свят. Доказателствата започват да го доближават до истината и мащабът на зловещия план става все по-ясен. Батман трябва да изгради нови съюзи, да разкрие кой е извършителя и да въздаде справедливост за злоупотребата с власт и корупцията, които отдавна мъчат Готъм.

батман

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕВРОПЕЙСКИ ПРОДУКЦИИ ПРЕВЗЕМАТ HBO MAX ПРЕЗ АПРИЛ

Лентата на Мат Рийвс, в която ще видим още Пол Дано, Джефри Райт и Джон Туртуро, ще бъде налична с български субтитри и в 4К резолюция, а телевизионната ѝ премиера е предвидена за 22 май.

Ако това (по някаква тотално необяснима причина) не е достатъчно, в HBO Max може да гледате още 18 заглавия, посветени на Батман.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA