Рене Зелуегър иска да продължи историята на Бриджит Джоунс

Актрисата обича да влиза в обувките на героинята, направила я звезда, така че не изключва(ме) възможността съвсем скоро да ги обуе отново.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 април 2022

След грандиозното завръщане (и повторно оттегляне) на Сандра Бълок от света на романтичните комедии, някак ни се струва логично отново да им обръщаме повече внимание.

По време на поява в шоуто на SiriusXM "The Jess Cagle Show", Рене Зелуегър каза, че е отворена към предложения и със сигурност няма нищо против да възроди Бриджит Джоунс - ролята, която ѝ донесе номинация за "Оскар", както и награда SAG и Златен глобус в първата година след Милениума.

"О, надявам се, надявам се. Искам да кажа, забавно е, тя е забавна. Обичам да съм в нейните обувки", споделя Зелуегър. "Всеки ден на снимачната площадка правихме избори и решавахме колко странни да са нейните обстоятелства. Намирам я за толкова скъпа, но го знаете."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО МОЖЕМ ДА НАУЧИМ ЗА ЖИВОТА ОТ БРИДЖИТ ДЖОУНС?

бриджит джоунс

За мнозина Бриджит Джоунс е именно първият образ, който феновете виждат на голям екран, така че ролята завинаги ще остане специална.

"Обичам я. И мисля, че е наистина рядка възможност да проследим даден герой през различни етапи от живота му. По начин, който намираме за близък, защото в същото време съпоставяме нашия собствен житейски опит. Искам да кажа, че Хелън написа и друга книга, така че никога не знаеш. Ще видим", допълва тя.

бриджит джоунс

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РЕНЕ ЗЕЛУЕГЪР ПРЕДЛАГА ТОВА СТРАХОТНО ИМЕНИЕ ПОД НАЕМ

Преди изобщо да се стигне до такава възможност, в момента можем да гледаме Рене в криминалната драма "The Thing About Pam", където е на светлинни години разстояние от непохватния и вечно объркан образ, превърнал я в звездата, която е.

"Истината е, че ако не разпознаваш актьор или актриса в дадена роля, това е страхотен комплимент." Сериалът, разказващ историята на Пам Хъп и убийството на Бетси Фария, със сигурност я показва в нова светлина. Не че сме изненадани.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA