Сандра Бълок се оттегля от светлината на прожекторите

Актрисата спира да се снима във филми и ще се фокусира изцяло върху времето, прекарано със семейството.

Макар филмографията ѝ да е по-впечатляваща от тази на други нейни колеги взети заедно, Сандра Бълок се оттегля от актьорската сцена.

В ново интервю за Entertainment Tonight звездата от "Предложението" разкри, че си взема почивка, за да бъде "на мястото, което ме прави най-щастлива".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 5 FEEL GOOD ФИЛМА ЗА ПОЧИВНИТЕ ДНИ, НО И НЕ САМО

"Приемам работата си много сериозно, когато работя", споделя актрисата пред изданието, уточнявайки, че това е ангажимент, изискващ отдаденост 24/7. "А аз искам да бъда 24/7 с децата и семейството ми."

Освен актриса, продуцент и носителка на "Оскар", Бълок е майка на 12-годишния Луис и 10-годишната Лейла. Тя казва още, че към момента не е наясно колко дълго ще продължи въпросната пауза и макар да не прекратява дейността си като продуцент, не мисли да се завръща пред камера, преди децата ѝ да станат пълнолетни.

сандра бълок

Междувременно, този петък в кината тръгва лентата "Изгубеният град", за която Бълок ще си партнира с Брад Пит, Даниел Радклиф и Чанинг Тейтъм.

Отдаващ почит на редица класики в жанра като "Романс за камъка" и воден от харизматичните звезди в главния актьорски състав, "Изгубеният град" ще предложи на зрителите оригинално филмово преживяване с атрактивни герои, експлозивен екшън, много хумор и не на последно място, щипка романтика.

Предвид факта, че това може да е последният филм на Бълок за известно време напред, със сигурност ще го гледаме.

сандра бълок

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA