Селена Гомес има да каже нещо важно на хейтърите

Звездата не е съгласна всички онлайн да коментират тялото ѝ. И със сигурност няма да пази мълчание по темата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 април 2022

Не, не, не. Селена Гомес няма да пази тишина, ако хейтърите я атакуват непрекъснато.

"Опитвам се да съм кльощава, но после отивам и купувам четири такота, три яйчени рулца, лучени кръгчета и пикантен сандвич с пиле", споделя Селена Гомес в ново TikTok видео.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕСНАТА РУТИНА НА СЕЛЕНА ГОМЕС ЗА ВЕЧЕР НАВЪН

Звездата от "Only Murders in the Building" отбеляза, че без значение какво яде или прави, хората винаги ще имат какво да кажат и ще държат да споделят мнението си. "Честно казано, не ме интересува теглото ми, защото хората, така или иначе, ще се дразнят. Твърде слаба си, твърде дебела си, това не става. Бла, бла, бла, бла."

И точно когато мислите, че няма какво повече да каже, тя завърши с откровените думи: "Кучко, аз съм перфектна такава, каквато съм."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 29 (СТРАШНО СЛАДКИ) ПРИЧИНИ ДА ОБОЖАВАТЕ СЕЛЕНА ГОМЕС

Далеч отвъд цялата body positivity философия, това изобщо не е първият път, в който Гомес коментира омразата онлайн. Същото се случи и около 2015 г., когато позира гола за обложката на албума си "Revival".

Точно тогава тръгва на терапия и започва да е болезнено откровена за битката си с лупуса и последвалата бъбречна трансплатация, които се отразяват по много различни начини на нейното цялостно състояние.

"Трябваше доста рано да се науча да имам дебела кожа, когато става въпрос за тези неща. Да разбирам, че това изобщо няма значение. Просто омраза, това е всичко", казва Сел. Знае, че е права. Знаете, че е права.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA