Памела Андерсън дебютира на Бродуей и спечели сърцата на всички

Самата тя описва работата по мюзикъла "Чикаго" като "сюрреалистичен опит" и като възможност за останалата част от кариерата си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 април 2022

Памела Андерсън направи своя дебют на Бродуей с главна роля в мюзикъла "Чикаго".

Звездата от "Спасители на плажа" влиза в образа на Рокси Харт, която извършва убийство и с помощта на току-що срещнати съюзници започва да се измъква от смъртното наказание, придобивайки известност, но... Е, останалата част от историята или знаете, или тепърва ще научите.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: PAM & TOMMY: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА И НЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

памела андерсън

Присъствали на голямото шоу в Ambassador Theatre в Ню Йорк разкриват, че Андерсън повече от категорично е завладяла публиката и дори е получила овации на крака в средата на шоуто, след провеждането на танцовия номер "Hot Honey Rag".

Актрисата е получила подкрепата на синовете си Брандън Томас Лий и Дилън Джагър Лий, както и на местните критици.

"Просто изглеждаше сякаш се забавлява през цялото време, особено в края на шоуто", коментират източници, а в интернет пространството вече видяхме десетки кадри на Памела с букет от червени рози, който приема, докато стои до колежката си Лана Гордън.

памела андерсън

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОМЪТ НА ПАМЕЛА АНДЕРСЪН СЕ ПРОДАВА, ИСКАМЕ ГО ВЕДНАГА

"Всяко преживяване е просто диво. Искам да кажа, диво е дори да съм тук. Понякога даже не съм сигурна дали е истина, защото изглежда толкова сюрреалистично", споделя самата Памела, определяйки този опит потенциално като "началото на останалата част от кариерата" ѝ.

"Имах нужда от това точно сега. Обичам да работя. Наскоро мислех да се оттегля и да се успокоя. Не, не, не. Все още трябва да работя. Още не съм толкова стара! Нямам какво да губя."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA