Хари и Меган продължават да говорят за семейния живот

Херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнаха в Хага за тържественото откриване на тазгодишните игри Invictus.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 април 2022

Принц Хари и Меган Маркъл официално дадоха началото на тазгодишните игри Invictus в Хага.

Херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнаха на събитието с matching визии в черно, бяло и сиво, но вниманието този път се насочи изцяло към сладките моменти помежду им.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НА МИРА?

Качвайки се на сцената, за да представи съпруга си като основателя на игрите, Меган изрази благодарност към военнослужещите, взели участие в церемонията, както и към украинския отбор. След това нарече Хари своя "невероятен съпруг" и "баща на нашите малки Арчи и Лили", и не пропусна да го целуне.

В речта си принцът също отдаде специална почит на представителите от Украйна, споделяйки, че храбростта им да присъстват на събитието със сигурност "не може да бъде подценена".

принц хари и меган маркъл

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН МАРКЪЛ МОЖЕ ДА СЕ ЗАВЪРНАТ В КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО

"Когато говоря със сина си, Арчи, за това какъв иска да стане, когато порасне, в някои дни е астронавт. В други дни е пилот. Очевидно пилот на хеликоптер", казва той. "Но това, което му напомням, е, че без значение какъв искаш да бъдеш, когато пораснеш, най-важен е твоят характер. И нищо не би накарало мен и майка му да се гордеем повече от това да видим, че има вашия характер."

принц хари и меган маркъл

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA