Покори съдбата си, спечели кинобилети за "Викингът"

Въпросът е само един. Колко далеч може да стигне човек, воден от жаждата за отмъщение?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2022

Фотография: Форум Филм България

Факт, филмите в епоха са специфичен тип изкуство, но Викингът обещава безкомпромисно пътешествие в бруталния и все пак магнетичен свят на викингите.

Точно по време на него ще стане ясно на какво е способен и колко далеч може да стигне човек, воден от жаждата за отмъщение.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НУЖДАТА ОТ СКОРОСТ СЕ ЗАВРЪЩА С ТОМ КРУЗ И "ТОП ГЪН: МАВЕРИК"

Виртуозният режисьор Робърт Егърс, неотразимият Александър Скарсгард и част от екипа на филма повдигат завесата към целия процес на подготовката. Предизвикателството при създаването на невероятно сложните бойни сцени и цялото реализиране на сюжетната линия е голямо, но резултатът е впечатляващ и задължава да се изживее на голям екран.

Вдъхновена от невероятното богатство на скандинавския фолклор, оригиналната и вълнуваща история, която Егърс изгражда в съавторство с исландския поет и новелист Сьон, пренася на екрана изключително тематична дълбочина и символика. Рядкост за филм от подобен мащаб.

Освен Александър Скарсгард, в главния актьорския състав ще се срещнем с партньорката му от "Големите малки лъжи" Никол Кидман, ослепителната Аня Тейлър-Джой и иконичните Итън Хоук, Бьорк и Уилям Дефо.

И понеже искаме вие също да съпреживеете историята, с приятелите ни от Форум Филм България ще подарим на двама от вас по един двоен кинобилет за филма. Правилата са ясни - отивате в официалния ни Instagram акаунт, следвате стъпките в описанието под тематичния пост и стискате палци да изтеглим вас след 12:00 ч. на 27.04.

Тръгваме по стъпките на Викингът, само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA