Защо Меган Фокс и Machine Gun Kelly пият кръвта си?

Актрисата дава отговор на въпроса, но дали той ще ви се стори достатъчен, преценете сами.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 април 2022

Чували сме немалко странни неща за звездите, но сякаш връзката на Меган Фокс и Machine Gun Kelly е на съвсем, съвсем друго ниво.

В ново интервю за британския Glamour актрисата разкри, че "от време на време" двамата с музиканта пият кръвта си, след като още в поста, с който обявиха годежа си през януари, тя намекна за blood play.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЯКОЛКО ИСТОРИИ ЗА ЛУДОСТИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ

"Предполагам, че това може да подведе хората и да си ни представят с бокали като в "Игра на тронове", но, да, пием кръвта един на друг", споделя Фокс. "Това са само няколко капки, които понякога използваме за ритуални цели."

Преди да сте затворили страницата или да сте отворили нов прозорец в търсене на логично обяснение, Меган предлага такова.

меган фокс и machine gun kelly

"Чета карти таро, увлечена съм от астрологията и правя всички тези метафизични практики и медитации. Правя ритуали на новолуние и пълнолуние, и всички тези неща", обясни тя. "Обикновено е с причина, но той е много по-спонтанен и хаотичен от мен. Готов е да разреже гърдите си със счупено стъкло и да каже: "Вземи душата ми".

Макар да се опитваме да бъдем изненадани, нека се подсетим как по-рано тази година рапърът разкри, че годежният пръстен, с който е предложил на Фокс, има шипове. "Така че ако се опита да го свали, ще я боли. Любовта е болка", каза той тогава.

Не че не е прав, но все пак...?!!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA