Спечелете "луди" награди от Мултивселената на лудостта

Новият мащабен проект на Марвел влиза в кината този петък, но изненадите започват още днес.

След като наруши целостта на пространство-времето, отваряйки вратите към Мултивселената, доктор Стивън Стрейндж се изправя пред тежките последици от своите действия в новата мащабна продукция на Марвел.

Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта разкрива още от невероятния образ на Бенедикт Къмбърбач, давайки заявка за оригинален, спиращ дъха визуален спектакъл и интересна, емоционална история, която ще изненада както феновете, така и тези, които за първи път пристъпват в знаменателния свят на супергероите.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВИЯТ ФИЛМ ЗА ТОР ИДВА С ЦЯЛА ПЛЕЯДА ХОЛИВУДСКИ ЗВЕЗДИ

И понеже вярваме, че премиера от такъв ранг е задължително да се отбележи подобаващо, с приятелите ни от Форум Филм България отново имаме изненади. Отидете в официалния ни Instagram акаунт, открийте тематичния пост, изпълнете условията под него и може да спечелите комплект от стикери, значки и ексклузивен, оригинален комикс от филма, комплект от подложки и комикс или чадър + комикс от филма.

Крайният срок за участие е 12:00 ч. след точно седмица - 10 май. Победителите ще изтеглим и обявим след 16:00 ч. още в рамките на същия ден.

Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта - от 6 май, само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA