Бенедикт Къмбърбач ни кани в Мултивселената на лудостта

Може би най-зрелищното и мрачно приключение на Marvel (до този момент) влиза в кината от 6 май.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 април 2022

Фотография: Форум Филм България

"Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта" ще ни отведе отвъд границите на всичко, което познаваме и сме виждали досега от невероятния филмов свят на Marvel.

Предварителната продажба на билети за впечатляващата мегапродукция стартира в избрани киносалони, а най-нетърпеливите фенове ще могат да се отправят на зрелищното пътешествие през умопомрачителните и опасни алтернативни реалности на Мултивселената още на 5 май.

Реализирана с огромно въображение и размах от легендата в хорър жанра Сам Рейми, който прави завръщане в комиксовото кино след невероятния успех на трилогията Спайдър-мен, лентата е спиращ дъха визуален спектакъл с оригинална и емоционална история, която обещава незабравимо кинопреживяване за всеки, осмелил се да пристъпи в мрачните реали.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "355", "МОРБИУС" И ДРУГИТЕ HOT ФИЛМИ НА 2022 Г.

След като наруши целостта на пространство-времето, отваряйки вратите към Мултивселената в "Спайдър-мен: Няма път към дома", доктор Стивън Стрейндж (в ролята е невероятният Бенедикт Къмбърбач) се изправя пред тежките последици от своите действия. Всяка нощ той сънува един и същи ужасяващ сън, а след това се събужда и… истинският кошмар започва – Земята и съществуването на цялата Вселена са поставени на карта.

marvel

За да възстанови равновесието, Стрейндж ще разчита на помощта на стари и нови съюзници, с които посреща опасностите, проникнали през прохода между вселените, включително и нов мистериозен противник. Ще успее ли доктор Стрейндж да спаси самата тъкан на реалността и готов ли е да плати цената за това?

Освен Къмбърбач, на екран ще имаме възможност да се насладим на Елизабет Олсън, Чуетел Еджиофор Бенедикт Уонг, Рейчъл Макадамс, Сочил Гомес и Майкъл Щулбарг.

От 6 май, само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA