Хилари Дъф за проваления reboot на Лизи Макгуайър

Всички очакваха актрисата да влезе в обувките на иконичната Disney героиня, но тя така и не го направи.

Няма никакво значение дали сте израснали в Disney ерата на Хилари Дъф, но ако е така, сигурни сме, изпитвате специална любов към яркото слънце на Холивуд.

Звездата от "How I Met Your Father" застана пред обектива на Women's Health и позира чисто гола за майската корица на изданието, разкривайки повече лични моменти от живота си, включително и подробности за дългоочаквания, но впоследствие провален reboot на Лизи Макгуайър.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХИЛАРИ ДЪФ И ЛИЧНАТА СТРАНА НА РАЖДАНЕТО ВКЪЩИ

Още когато стана ясно, че творческите виждания на Дъф и Disney+ са се разминали, разбрахме причината, но самата тя споделя: "Трябваше да е на 30 години, съответно, трябваше да прави 30-годишни неща. Не казвам, че трябваше да пуши трева и да прави секс за една нощ през цялото време, но трябваше да е автентично. Мисля, че се уплашиха."

"За мен беше чест да имам образа на Лизи в живота си", споделя Хилари в Instagram пост преди време. "Да видя лоялността и любовта на феновете към нея до ден днешен означава толкова много за мен. Знам, че усилията и разговорите се опитаха да накарат това да проработи, но няма да се случи."

хилари дъф

Именно защото е вярна на героинята, превърнала я в звездата, която е днес, изпълнителката на "Sparks" не е била склонна да направи компромис. "Искам всяко "съживяване" на Лизи да бъде честно и автентично спрямо това, което тя би била днес. Заслужава го."

В интерес на истината, ние все пак се надяваме някъде в бъдещето да я чуем как пее "We'll Figure It Out".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA