Дара Екимова представя "Бягам"

Първият общ проект между изпълнителката и "Вирджиния Рекърдс" вече е факт. Заслужава да му поверите цялото си внимание.

На 13 май – денят, в който "Вирджиния Рекърдс" става на 30 години, компанията има удоволствието да обяви партньорството си с Дара Екимова и премиерата на първия им съвместен проект, озаглавен "Бягам".

Дара Екимова е сред най-перспективните млади български артисти. Зад гърба си вече има впечатляваща биография от успехи – от първия ѝ сингъл "Sagapao", през "Война" и "Последен дъх", които категорично намират място сред най-излъчваните песни в радио и телевизионния ефир у нас, давайки силен тласък на нейната кариера.

Дара Екимова

През октомври миналата година Саня Армутлиева кани изпълнителката да участва в международния творчески лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp, където Дара демонстрира безспорен талант не само като вокалист, но и като автор на музика и текстове.

Така се стига до решението за съвместна работа и първата стъпка "Бягам" – модерно и емоционално парче със силно запомняща се мелодия и с изключително оригинален видеоклип.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОГАТО ДАРА ЕКИМОВА ЧУВСТВА, ТЯ РАЗКАЗВА КРАСИВИ ИСТОРИИ

Дара Екимова пише песента съвместно с други трима талантливи млади автори и музиканти - Денис Попстоев, Прея и Искрен Тончев – Искрата, а екстравагантното видео към нея е дело на режисьора Жоро Пеев, известен с необикновените си визуализации. В клипа участва и моделът Калоян Илиев (KAYO), а хореографията е на Роси Терзийска.

"Щастлива съм от всичко, което ми се случва и от шанса да работя с професионален екип, който ежедневно се грижи за мен и ми помага. Имам големи мечти и се надявам така да се доближа до осъществяването им. Намирам се в преломен момент от живота си и "Бягам" е нещо като изповед, разказ за волята да избягаш от нещо, което те наранява и да избереш нов свят, в който ти сам определяш границите", споделя любимата изпълнителка.

"Бягам" излиза във всички дигитални стрийминг платформи, както и в YouTube канала на Дара Екимова.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA