Ако търсите страст и драма, "Разговори с приятели" е за вас

Връзките са сложни и истината е, че понякога случващото се в тях просто ни удря право в лицето.

Фотография: Hulu/HBO Max

Сещате се как през 2020 г. "Нормални хора" по романа на Сали Руни направи всички изненадващо емоционални, нали? Е, сега ни се отдава подобна възможност.

Дългоочакваният нов сериал "Разговори с приятели", адаптиран по първия от трилогията бестселъри на авторката, ще има своята на премиера на 3 юни. Мястото? Стрийминг платформата HBO Max.

HBO Max

Историята проследява Франсис (в ролята е Алисън Оливър), 21-годишна студентка, която се ориентира в поредица от връзки, принудили я да се изправи срещу собствената си уязвимост за първи път.

С други думи, тя е наблюдателна, умна и директна. Бившата ѝ интимна приятелка и настояща най-добра приятелка, Боби (Саша Лейн) е самоуверена, откровена и завладяваща. Въпреки че са разделени от три години, Франсис и Боби са практически неразделни и участват заедно в поетични срещи в Дъблин. На едно от представянията им срещат Мелиса (Джемима Кърк), по-зряла от тях писателка, която е очарована от двойката. Боби и Франсис започват да прекарват време с Мелиса и нейния красив съпруг Ник (Джо Алуин), който е актьор, но като човек е доста сдържан.

hbo max

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "СТЪЛБИЩЕТО": МИСТЕРИОЗНАТА ИСТОРИЯ, КОЯТО 100% ЩЕ ГЛЕДАМЕ

Докато Мелиса и Боби флиртуват помежду си открито, Ник и Франсис се впускат в интензивна, тайна афера, която е изненадваща и за двамата. Скоро взаимоотношенията им започват да провокират връзката между Франсис и Боби, принуждавайки Франсис да преосмисли много неща за себе си и за приятелството, което смята за толкова съкровено.

Всички 12 епизода ще бъдат налични в HBO Max.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA