Кристина Агилера почита латино корените си в "AGUILERA"

Новият студиен проект на музикалната икона акцентира директно върху семейното наследство.

Фотография: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

През изминалите девет месеца Кристина Агилера почита своите латино корени по най-добрия възможен начин: композира, продуцира, изпълнява, просто създава хитове.

Сега музикалната сензация пуска на пазара "AGUILERA" - проект, включващ всички тракове от колекциите "LA FUERZA" и "LA TORMENTA" - първите два краткосвирещи албума на испански в последните 20 години от кариерата ѝ.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТИНА АГИЛЕРА Е ТРЯБВАЛО ДА СМЕНИ ИМЕТО СИ, ЗА ДА СТАНЕ ЗВЕЗДА

Заглавието на проекта е начин изпълнителката да акцентира върху семейното наследство, източник на гордост и вдъхновение за по-голямата част от нейната нова музика.

Албумът обещава да зарадва истински феновете на певицата, тъй като тя успява да слее различни музикални латино жанрове, без да губи същността си, затвърждавайки себе си като един от най-значимите и уважавани артисти на нейното поколение. Звездните колаборации с TINI, Ozuna и Becky G определено помагат.

"Когато моите фенове слушат тази музика, искам те да се чувстват силни и свободни. Разбира се, желая да покажа и други емоции и чувства, като например да бъдеш секси и енергична, но наистина настоявам усещането, което идва от музиката ми, да е за женска сила", споделя самата тя в началото на годината.

Като се замислим, май никога не ни е предлагала нещо по-различно от това.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA