Миро и ALMA с фантастичен дует, озаглавен "Повече"

И ако това не е най-голямата музикална изненада на сезона, не знаем кое би могло да е.

Гласовете на един от най-обичаните български изпълнители Миро и младата певица ALMA се срещат за първи път в чисто ново парче, озаглавено "Повече".

Двамата изненадаха публиката с дебютния си общ проект на тазгодишните награди на БГ Радио, а зарядът на абсолютен летен хит е доловим буквално от първите секунди.

"Има песни, които още от първо слушане се наместват трайно в съзнанието и сърцето ми. Така се случи и с "Повече". Автор на музиката е моят дългогодишен приятел Крум Георгиев, който е и съавтор на едно от най-успешните ми парчета - "Губя контрол". Когато той сподели с мен мелодията на "Повече", знаех, че трябва да напиша текст към нея. Кадифеният и фантастично меланхоличен глас на ALMA беше онова, от което песента имаше нужда, за да зазвучи толкова красиво", споделя Миро.

По създаването на парчето работи екип от доказали се професионалисти, а именно Крум Георгиев (музика, текст, аранжимент), Миро (текст), Иван Иванов (аранжимент) и румънският продуцентски тийм - Mattman Crew, който добавя финалните щрихи в аудиото с безупречен микс и мастър.

До броени дни ще се състои премиерата на официалното видео към песента, а нея вече може да чуете в радио ефира и във всички стрийминг платформи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA