Какво знаем за новия албум на Бионсе?

Не знаем дали сме готови, но Ренесансът ще настъпи на 29 юли.

Бионсе се завръща с нов албум! Повтаряме: Бионсе се завръща с нов албум! Още това лято.

"С цялата изолация и несправедливост през изминалата година, мисля, че всички сме готови да избягаме, да пътуваме, да обичаме и да се смеем отново. Усещам как настъпва Ренесанс и искам да бъда част от този процес по всякакъв възможен начин", споделя музикалната икона пред Harper's Bazaar още в края на миналата година, очевидно издавайки името на седмия си студиен албум.

"RENAISSANCE" ще атакува музикалния пазар на 29 юли, но към момента няма никакви допълнителни подробности по темата.

Отново преди няколко месеца Бионсе споделя, че е прекарала година и половина в студиото. "Понякога ми отнема година, за да намеря точния ритъм. Един припев може да има до 200 подредени хармонии", разкрива тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БИОНСЕ НАПИСА СПЕЦИАЛНО ПИСМО КЪМ ФЕНОВЕТЕ СИ

Бионсе

Новината за релийза на албума, който ще бъде първият такъв след изключително успешния "Lemonade" от 2016-а, съвпадна и с появата на Queen Bey на корицата на британския Vogue.

Отвъд изключително Vogue сесията и заглавния кадър, който успешно интерпретира посланието за Ренесанс, главният редактор на модната Библия разкрива, че вече е имал възможност да се докосне до новата музика на Би.

"Веднага ме удря стена от звук. Високи вокали и яростни бийтове се комбинират и за части от секундата се пренасям обратно в клубовете на моята младост. Искам да стана и да започна да танцувам. Това е музика, която обичам от сърце. Музика, която ви кара да станете, която насочва ума ви към култури и субкултури, към миналото и настоящето, музика, която ще обедини толкова много хора на дансинга, музика, която докосва душата ви. Както винаги при Бионсе, и тук всичко е свързано с намерението", разкрива той на страниците на списанието.

Нека повторим отново. "RENAISSANCE". 29 юли. Ако сте от нейните най-отдадени фенове, може да започнете с крясъците... СЕГА!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA