ALMA и Claydee ни накараха да кажем "Mamma Mia"

На вашето внимание, модерна денс eкстраваганза с главозамайващо видео.

Фотография: Down2Earth/Вирджиния Рекърдс

Името на Claydee се свързва само и единствено с хитове. В България през последните години той нашумя с "Gitana", "Loquita" и "A Tu Salud". Claydee обаче има и собствен лейбъл, който стои зад суперуспешните проекти на Coyot, Prince Karma, Bang La Decks, а статусът му на звезда се разпростира от Балканите, през Полша, Русия, Германия, Испания, чак до Латинска Америка и САЩ.

През 2019-а Claydee открива видео на ALMA, което се върти в Гърция и скоро след това кани младата изпълнителка в студиото си в Атина. Така двамата създават част от музиката и текста на парчето на Coyot - "Devil In Disguise". През септември 2021 г. се срещат отново, защото ALMA е поканена на организирания от Claydee международен творчески лагер за писане на музика.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: MAMMA MIA, УДОВОЛСТВИЕ Е ДА СЛУШАШ CLAYDEE

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МУЗИКАТА, МЕЧТИТЕ И ЛУДИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА НА ALMA

В рамките на една седмица, заедно с някои от най-талантливите музиканти и творци от Балканите и Англия, те създават множество нови песни. Авторският потенциал на ALMA и специфичният ѝ вокал впечатляват всички. Не след дълго Claydee и неговите съдружници вземат решението да предложат на Вирджиния Рекърдс да обединят усилия, за да стартират световна кариера за нашето момиче.

Първият проект на лейбъла с участието на ALMA e "Mamma Mia" – модерна денс eкстраваганза с главозамайващо видео. Творческата идея за визуализацията е на самия Claydee, а за осъществяването ѝ той кани своя личен стилист Saint Larry и популярния гръцки моден дизайнер на дрехи и аксесоари – Marios Karavasilis.

Световната премиера на "Mamma Mia" е на 17 юни под шапката на Helix Records. Universal Music застава зад парчето в Полша и Румъния, където и двамата артисти вече имат популярност. В България за разпространението ще се грижи Вирджиния Рекърдс.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA