Идрис Елба ще се бори за оцеляване със "Звярът"

Законът на джунглата ще властва отново. Датата е 12 август.

Фотография: Форум Филм България

Този август законът на джунглата е единственият, който има значение. Затова Идрис Елба и режисьорът Балтазар Кормакур ще ни отведат дълбоко в красивите, но опасни простори на африканската савана и ще ни изправят лице в лице със "Звярът".

Звярът

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АКО "ЧЕРНИЯТ ТЕЛЕФОН" ЗВЪННЕ, БИХТЕ ЛИ ОТГОВОРИЛИ НА ОБАЖДАНЕТО?

В ускоряващия пулса напрегнат трилър наскоро овдовелият лекар Нейт Даниелс (Елба) решава да осъществи отдавна планирано завръщане в Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, с надеждата отново да се сближи с двете си отчуждени дъщери. Тримата се отправят към резерват за диви животни, поддържан от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли), но това, което започва като спокойно пътешествие в търсене на душевен покой и семейно разбирателство, се превръща в кошмарна борба за оцеляване. По петите им е огромен кръвожаден лъв, който, след сблъсък с бракониери, вижда всички хора като плячка.

Звярът

Ще успее ли Нейт да спаси семейството си? На какво е способен човек, за да оцелее и възможно ли е да спечели в неравностойна битка с дивата природа? Отговорите ще открием в спиращата дъха продукция, която се нарежда до най-качествените представители на creature feature жанра.

"Звярът" дебне, само в кината от 12 август.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA